Kácsor László a rák doktor, aki segít a daganatos betegségben szenvedőkön Kezdőlap életenergia_letöltése másolt-programok Gyógyultak_véleménye elérhetőségeim

"Évek óta nem múltak el fájdalmaim, melyet a bal tüdőmben lévő öklömnyi daganak okozott. Féltem a műtéttől, a kemoterápíától. Örültem mikor rátaláltam erre az oldalra. Felhívtam Lacit, találkoztunk és segített. Fájdalmaim elmúltak, megúsztam az orvosi beavatkozást. Másfél hónap után mentem csak vissza az orvosomhoz, aki negatív diagnózist állított fel és azt mondta, az előző diagnózisok sorozatai tévesek voltak! A mai napig imáimba foglalom Laci nevét."
Haraszti Istvánné
Budapest, 2006. Augusztus 14.

"Nőgyógyászati gondjaim 24 éves korom óta gyötörnek, idén leszek 30 éves és egészséges vagyok, hála Lacinak. Az történt, hogy egyre több szemölcsöt vettem észre a vaginám környékén és a hüvely bemenetnél is. Ezek borzasztó fájdalmat okoztak, a szexuális életemnél különösen. Több kezelésre is elmentem, mind hiába. A gyógyszerek nem javítottak az állapotomon. Kétségbe estem, hogy hogyan fogok meggyógyulni. A lézeres leégetés volt látszólag eredményes, de 6-8 hónap elteltével a szemölcsök makacsul előjöttek. Meg akartam gyógyulni, és szerencsémre találkoztam Lacival, aki segített, és azóta véglegesen eltüntek a szemölcsök. Más kisebb panaszaim is megszűntek. A szeretkezés újra örömteli! Én már szívesen járok azon az úton, amit Laci megmutatott nekem."
Juhász Tímea
Debrecen, 2006. Július 9.

"Azért írok, hogy mások is lássanak csodát, mert nekem és a 8 éves Marci fiamnak sikerült! Fiamnak asztmás rohamai voltak, melyek egyre sűrűbben jelentkeztek. Már a gyógyszerek sem tudták csökkenteni a tüneteket. Marci állapota egyre csak romlott, féltettem. A legkülönfélébb módszerek sem váltak be. Komolyra fordult a dolog, amikor ajánlották Lacit, akinek Marci teljes gyógyulását köszönhetem. Fiam egészséges, minden barátjának elmeséli, Laci milyen csodát tett vele. Köszönöm a segítséget ezúton is!"
Kovács Jánosné és Kovács Marcell
Miskolc, 2006. Június 25.

"A családom és én komoly gondokkal küszködtünk. Anyagi problémáink voltak. Kevés pénzből kellett eltartanunk két kiskorú gyermekünket, akikkel albérletben éltünk. Férjem gyakran látogatta a kocsmákat, italba folytotta a bánatát. Hanyagolt engem is, a gyerekeket is. Amikor józan volt említettem neki, hogy változtasson az életvitelén. Beszéltem neki Laciról, mert reménykedtem benne, talán Ő segíthet. Férjem továbbra is a kocsmában tengette az idejét. Megbeszéltem Lacival egy időpontot, a közös beszélgetésünkhöz. Férjem nem jött haza időben. Laci még arra is képes volt, hogy elmenjen abba a kocsmába, ahol inni szokott és rábeszélje a közös beszélgetésre. Laci segítségével sikerült a problémák nagy részét megoldani. Azóta is mindketten járunk Lacihoz, az életünk gyökeresen megváltozott. Férjem azóta nem iszik, a szabad idejét velünk tölti, az ágyban pedig csodákat művel. Hálás köszönet Lacinak!"
Nagy Miklósné
Budapest, 2006. Május 14.